Veerkracht

Creëer een veerkrachtige organisatie

In Nederland beschikken veel bedrijven over grote veerkracht. Het bewijs hiervoor werd duidelijk in de coronacrisis. Hoe stimuleer je medewerkers om ervoor te zorgen dat de organisatie ook in de toekomst soepel meebeweegt?

Tijdens de lockdown-periodes blijken medewerkers in staat met extra inzet en creativiteit een onderneming draaiende te houden. Veel leidinggevenden waren niet op de hoogte van deze veerkracht. Van belang is echter: hoe houd je die veerkracht vast? Hoe stimuleer je medewerkers om ervoor te zorgen dat de organisatie ook in de toekomst soepel meebeweegt?

Het behouden van de vitaliteit en inzetbaarheid van medewerkers is belangrijk. Ze vormen de basis voor een organisatie om veerkrachtig iedere situatie het hoofd te bieden. Het zorgt binnen een organisatie voor een hogere productiviteit, innovatie, transparantie en een cultuur gebaseerd op vertrouwen.

 

Inzicht in kansen en risico’s
OOMT geeft in het speciale programma ‘Veerkracht’ voor de mobiliteitsbranche een helder beeld van de kansen en risico’s als het gaat om veerkracht. Het programma richt zich op de grotere bedrijven (> 100 fte). Op een wetenschappelijk onderbouwde manier wordt ingespeeld op de volgende HR-vraagstukken.

  • Vergroten betrokkenheid medewerkers
  • Voorkomen van verzuim en verloop
  • Vergrijzing en nieuwe instroom
  • Talent boeien en binden
  • Duurzame inzetbaarheid

 

Zo werkt het programma ‘Veerkracht’
Vergroot de veerkracht en daarmee de productiviteit, gezondheid en het werkplezier binnen jouw organisatie. Download de gratis whitepaper en kom alles te weten over het belang van veerkracht en wat OOMT voor jouw organisatie kan betekenen. Kies voor veerkracht samen met OOMT.

Gratis whitepaper Veerkracht

  • Wanneer je op ‘Download whitepaper’ klikt, ga je akkoord met onze privacy policy.

 

Voordat je vertrekt...

Schrijf je in voor de OOMT nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van OOMT en de ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche.

DD dash MM dash YYYY
Wanneer je op 'Houd mij op de hoogte' klikt, ga je akkoord met onze privacy policy.