Wat betekenen alle ontwikkelingen in de branche voor jou? Doe mee aan een onderzoek
22-05-2022

Ben je tussen de 45 en 60 jaar oud?

Deel je verhaal en help ons om jou ook in de toekomst goed van dienst te zijn. De mobiliteitsbranche is enorm in ontwikkeling. Maar lukt het jou om al die ontwikkelingen bij te houden? OOMT hoort graag waar je tegen aanloopt bij het aanleren van nieuwe vaardigheden en kennis die nodig zijn om bij te blijven in je vak. Wat heb jij nodig om jezelf te blijven ontwikkelen? En, hoe zorg jij ervoor dat je plezier in je werk houdt?

Hoe werkt het?

Stuur een mail naar servicedesk@oomt.nl met je naam, functie, geboortedatum en telefoonnummer. OOMT neemt contact met je op voor het maken van een afspraak (vol=vol). Het interview vindt telefonisch plaats op een moment dat voor jou past en duurt ongeveer 15-30 minuten. Deelnemers ontvangen na afloop van het onderzoek een bol.com-bon ter waarde van € 15,-

 

 

Meer nieuws

Volgende

Mis niets

Schrijf je in voor de OOMT nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van OOMT en de ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche.
  • DD dash MM dash JJJJ
  • Wanneer je op 'Houd mij op de hoogte' klikt, ga je akkoord met onze privacy policy.

Bedankt, uw aanvraag wordt verwerkt
Voordat je vertrekt...

Schrijf je in voor de OOMT nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van OOMT en de ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche.

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Wanneer je op 'Houd mij op de hoogte' klikt, ga je akkoord met onze privacy policy.