Wat doen we?

OOMT is het Opleidings- en Ontwikkelingsfonds voor de mobiliteitsbranche. Nederland telt ongeveer honderd opleidingsfondsen die ieder een deel van het bedrijfsleven bestrijken.

Brochure talentontwikkeling Download de brochure

Mogelijkheden creëren

O&O-fondsen zijn samenwerkingsverbanden van werkgevers- en werknemersorganisaties. Ze initiëren en organiseren activiteiten om de instroom van nieuw talent te bevorderen en talent in de sectoren verder te ontplooien. Zo creëren O&O fondsen nieuwe mogelijkheden voor de loopbanen van deze vakmensen.

Samenwerken

De O&O fondsen maken het mogelijk dat bedrijven kunnen investeren in de persoonlijke en professionele ontwikkeling van hun medewerkers. Want een bedrijf kan niet zonder medewerkers, maar medewerkers ook niet zonder een bedrijf. Samen sta je sterker en maak je het verschil. Benut elkaars mogelijkheden en gebruik daarbij het aanwezige talent.

Vooruit kijken en komen

OOMT maakt zich sterk voor het vakmanschap in de mobiliteitsbranche. OOMT helpt vakmensen om vooruit te kijken, hun talent te benutten en vooruit te komen, met het oog op veranderingen in de toekomst.

Hoe doen we dat?

OOMT stimuleert de ontwikkeling van vakmensen en mobiliteitsbedrijven met meer dan 60 verschillende initiatieven. Onze programma’s helpen mensen en bedrijven een voorsprong te krijgen die nodig is bij de snelle technologische vooruitgang. Zo versterkt OOMT het vakmanschap in de branche. Dit doen wij onder meer door middel van onderzoek, ‘op maat’ coaching, talentprogramma’s, applicaties als Skillsmanager Mobiel, ondersteuning van leermeesters, gastheerschap of projecten gericht op de instroom van nieuwe medewerkers.

Meer weten? Lees hier verder:
Onderzoeken
Talentontwikkeling
Loopbaancoaches

Dit is de grote kopregel
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum sagittis lacinia ultricies. Ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Dit is de grote kopregel
  • Dit is een bullet list item 1
  • En dit is item nummer 2
  • Item nummer 3 zit tussen 2 en 4
  • Nummer 4 komt dus hier
  • Item nummer 5 is aan de lange kant
  • Nummer 6 is de uitsmijter