Webinar 6 december, 19.30 uur : ‘Vandaag aan het werk met de werkplaats van morgen’
23-11-2022

Webinar 6 december, 19.30 uur: ‘Vandaag aan het werk met de werkplaats van morgen.’

De toekomst is nu. In moderne werkplaatsen verschijnen steeds meer voertuigen bomvol nieuwe techniek. Van hybride/EV tot ADAS-systemen en Pass-thru. Dat vraagt om investering in tools en equipment en in kennis. Wat moet je als werkgever en autotechnicus weten, kunnen en doen om deze voertuigen te (blijven) servicen? Hoe gaat het autotechnische vak veranderen en hoe bereid je de werkplaats en je team daarop voor?

Tijdens het webinar ‘Vandaag aan het werk met de werkplaats van morgen’ dat we samen met AMT organiseren praten ondernemers en technici over de stappen die zij richting nieuwe technieken hebben gemaakt. Ze nemen je mee bij de uitdagingen, de kansen en de perspectieven voor het autobedrijf. Kijk dinsdag 6 december om 19.30 uur mee naar de live uitzending. Leer van de gasten in de studio en laat je inspireren bij jouw stappen richting de automotive toekomst. Het webinar is interactief, stel je vragen aan de studiogasten of deel je ervaring!

Meld je hier aan!

Lees ook

Meer nieuws

Volgende

Mis niets

Schrijf je in voor de OOMT nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van OOMT en de ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche.
  • DD dash MM dash YYYY
  • Wanneer je op 'Houd mij op de hoogte' klikt, ga je akkoord met onze privacy policy.

Bedankt, uw aanvraag wordt verwerkt
Voordat je vertrekt...

Schrijf je in voor de OOMT nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van OOMT en de ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche.

DD dash MM dash YYYY
Wanneer je op 'Houd mij op de hoogte' klikt, ga je akkoord met onze privacy policy.