Week van de RI&E 2022

Zo ondersteunen we jou bij het maken van de RI&E

Veel werkgevers hebben het idee dat ze alle arbeidsrisico’s wel kennen. Maar door het op een rij zetten van alle arbeidsrisico’s en de RI&E vaak up-to-date te houden voorkom je bedrijfsblindheid. Van 20-24 juni is het de nationale week van de RI&E en hebben we extra aandacht voor de RI&E.

Dé manier om te voorkomen dat er ongelukken op je werkplek ontstaan, is door regelmatig te kijken wat alle mogelijke risico’s in het bedrijf zijn, en hoe je die kunt voorkomen. Dit doe je eenvoudig aan de hand van de Branche RI&E: de Risico-Inventarisatie en Evaluatie. En tijdens de week van de RI&E kun je extra ondersteuning van ons verwachten:

1. Helpdesk RI&E

Heb je vragen over de RI&E? In deze week van de RI&E kun je van maandag 20 juni t/m vrijdag 24 juni elke dag tussen 09.00 – 17.00 uur terecht bij de helpdesk RI&E.  Je kunt via de mail of telefoon vragen stellen aan de deskundigen van Arbode.

Bel naar: 0183-649367 of stel je vraag via de mail naar ac@arbode.nl

2. Wees slim

Voor een veilige werkplaats moet je soms ook gewoon een beetje slim  zijn. Bekijk in onderstaande video de handige oplossingen die bedacht zijn door vakgenoten.  

3. Workshop RI&E in een halve dag

In een bijeenkomst met 6 tot 12 bedrijven maak je onder begeleiding van een deskundige de RI&E-rapportage en het Plan van Aanpak. Je gebruikt daarbij de branche RI&E vanuit de mobiliteitsbranche. Mocht je na afloop van de bijeenkomst toch nog vragen hebben, dan kun je die uiteraard ook gewoon bij ons kwijt. Je kunt je nu inschrijven voor deze workshop. Er zijn verschillende data en locaties beschikbaar.

Geef je hier op

 

Deze publicatie is mede mogelijk gemaakt door subsidie vanuit het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

 

Voordat je vertrekt...

Schrijf je in voor de OOMT nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van OOMT en de ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche.

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Wanneer je op 'Houd mij op de hoogte' klikt, ga je akkoord met onze privacy policy.