Welke vragen stellen jouw vakgenoten het meest?
05-02-2019

Welke vragen stellen jouw vakgenoten het meest?

Begin dit jaar is de OOMT Servicedesk van start gegaan om jou als medewerker of leidinggevende te helpen. Heb je vragen over je loopbaan? Wil je aan de slag met je team? Je kennis opfrissen met een training of workshop? Dan kun je hier terecht.

Welke vragen stelden jouw vakgenoten in de afgelopen maand? Een overzicht van de top-3

 1. Hoe kan ik in contact komen met een OOMT-coach?  De coaches van OOMT kunnen je als leidinggevende of medewerker helpen bij allerlei vragen. Ze kennen jouw branche als geen ander en zijn heel praktijkgericht. Dus of je loopbaan nu aan een onderhoudsbeurt toe is of je hebt hulp nodig bij teambuilding: schakel gerust kosteloos een coach in!
 2. Hoe hoog is dit jaar de heffing van het sociaal fonds? Van 1 januari 2019 tot en met 31 december 2020 bedraagt het percentage 0,7%. Zoals gebruikelijk zal specifiek voor de sectoren autoverhuur en motorenrevisie het verlaagde percentage gelden van 0,45%. Het grensbedrag voor de premieberekening bedraagt in 2019 (net als bij pensioenfonds PMT) € 74.327,-.
 3. Wat doe ik aan werkstress? Onlangs presenteerde TNO een onderzoek naar werkdruk in Nederland. Daaruit bleek dat bijna één op de zes werkenden burn-out klachten heeft. En dat heeft belangrijke gevolgen, aldus een onderzoeker vanuit TNO: ‘Ongeveer een kwart van het aantal verzuimdagen heeft te maken met psychische klachten of burn-out’. Gelukkig wordt er in onze branche veel aan gedaan om dit te voorkomen. Kijk hier wat je als leidinggevende of medewerker kunt doen om werkstress te verlagen of -beter nog- je werkplezier te verhogen.

   

   

  Meer nieuws

  Volgende

  Mis niets

  Schrijf je in voor de OOMT nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van OOMT en de ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche.
  • DD dash MM dash JJJJ
  • Wanneer je op 'Houd mij op de hoogte' klikt, ga je akkoord met onze privacy policy.

  Bedankt, uw aanvraag wordt verwerkt
  Voordat je vertrekt...

  Schrijf je in voor de OOMT nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van OOMT en de ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche.

  "*" geeft vereiste velden aan

  DD dash MM dash JJJJ
  Wanneer je op 'Houd mij op de hoogte' klikt, ga je akkoord met onze privacy policy.