Workshop Succesvol veranderen - OOMT

Workshop Succesvol veranderen

Veranderingen in organisaties gaan vaak gepaard met verwarring, weerstand, chaos, frustratie en angst. Maar dat hoeft niet. Vaak is het net één ingrediënt wat mist om een verandering succesvol te laten zijn. Welke ingrediënten moeten er aanwezig zijn en wat ontstaat er als een ingrediënt ontbreekt? Tijdens deze incompany workshop laten we je zien hoe jij en je team succesvol kunnen veranderen.

Leerdoelen

  • Bewustwording: Ik ben leidinggevende: wat vraagt veranderen van mij?
  • Ervaren: Wat is de meerwaarde van het doorlopen van alle stappen in het verandermodel?

Programma

Deze 3,5 uur durende workshop wordt gegeven door een adviseur werkgeverschap en OOMT-coach. Aan het eind van de workshop weet je wat nodig is voor een succesvolle verandering én herken je de signalen als er hierin iets ontbreekt.

De workshop bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Introductie in Eigen regie model: wat betekent dit voor jou én jouw medewerkers
  • Uitleg van het verandermodel
  • Leidinggeven bij veranderingen: hoe doe je dat?

Deze workshop is bedoeld om je bewust te maken van jouw eigen gedrag/rol binnen het thema Succesvol veranderen. De workshop wordt daarom opgevolgd door een individueel gesprek met een OOMT-coach. Hierin wordt besproken wat de workshop jou gebracht heeft wat jij verder nog aan hulp of ondersteuning nodig hebt.

Meer informatie

Heb je interesse in deze incompany workshop in jouw bedrijf? Laat dan je gegevens achter via onderstaand inschrijfformulier. Er wordt dan contact met je opgenomen om verdere afspraken te maken. Wil je meer informatie over deze workshop? Neem contact op met de OOMT Servicedesk, telefoon 0800 – 0155 of servicedesk@oomt.nl.

Inschrijven workshop Succesvol veranderen

Kom je er niet helemaal uit?

Geen probleem. Wij helpen je vinden wat je zoekt. Gebruik onze zoekfunctie eens of stel je vraag aan een van onze medewerkers!

Mis niets

Schrijf je in voor de OOMT nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van OOMT en de ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche.

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Wanneer je op 'Houd mij op de hoogte' klikt, ga je akkoord met onze privacy policy.