Winnaar LEGO Bugatti Chiron op zoek naar OOMT-coach
03-03-2019

Winnaar LEGO Bugatti Chiron op zoek naar OOMT-coach

Theo van Dijk, van Autobedrijf van Dijk, werd vorige week op zijn werk verrast met de prijs die hij met zijn bezoek aan de OOMT-stand op Auto Prof-AMT Live had gewonnen: een exclusieve LEGO Bugatti Chiron replica met een schaal van 1:8. Theo had de OOMT-stand bezocht omdat hij al een tijdje op zoek is naar ondersteuning door een coach.

Theo: ‘Ik doe dit werk nu al zo’n 20 jaar en ik wil me verder ontwikkelen, vooral op het gebied van personeel en communicatie. Dan kan ik wel een of andere cursus gaan doen, maar het leek me verstandig om eerst met een coach om tafel te gaan zitten en daarmee een plan van aanpak te maken. Dan weet ik zeker dat ik met het goede aan de slag ga. En omdat ik wist dat ik daarvoor bij OOMT terecht kan, en ik toch op AMT Live was, heb ik de stand bezocht. En heel praktisch ook meteen een afspraak met een coach gemaakt.

Wordt het voor Theo meer sleutelen met lego dan met echte materialen de komende tijd? Theo: ‘Ik vind het een prachtige auto, maar ik denk dat ik vooral mijn zoon er blij mee maak’.

Ook interesse in een OOMT-coach? Kijk dan hier.

 

Meer nieuws

Volgende

Mis niets

Schrijf je in voor de OOMT nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van OOMT en de ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche.
  • DD dash MM dash JJJJ
  • Wanneer je op 'Houd mij op de hoogte' klikt, ga je akkoord met onze privacy policy.

Bedankt, uw aanvraag wordt verwerkt
Voordat je vertrekt...

Schrijf je in voor de OOMT nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van OOMT en de ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche.

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Wanneer je op 'Houd mij op de hoogte' klikt, ga je akkoord met onze privacy policy.