Workshop Interne Vertrouwenspersoon

Workshop Interne vertrouwenspersoon voor grotere bedrijven 

Cao partijen hebben het initiatief genomen om een branche vertrouwenspersoon aan te stellen waar je terecht kunt met vragen.Bij grotere bedrijven zou het voordelen kunnen hebben om een interne vertrouwenspersoon aan te stellen. Maar wat komt daarbij kijken, en hoe verhouden die werkzaamheden zich tot die van HR en andere personen binnen de organisatie? Denk daarbij aan de arboarts, leidinggevenden of OR. En wat is de positie van de interne vertrouwenspersoon binnen de organisatie? Deze en andere vragen komen aan bod in de workshop die OOMT op 6 oktober over dit onderwerp organiseert.

Wanneer?  donderdag 6 oktober, 13.00 – 17.00 uur

Waar?  OOMT , Brede Hoon 6b, 3991CW Houten

Voor wie? Deze workshop is bedoeld voor grotere bedrijven

Interesse?

Schrijf je in via onderstaand formulier

Er is plek voor maximaal 18 deelnemers, bij meer animo worden er extra bijeenkomsten georganiseerd.

"*" geeft vereiste velden aan

Met de aanmelding voor deze workshop ga ik ermee akkoord dat mijn gegevens zowel door OOMT als BOVAG worden verwerkt. Uiteraard gaan we zorgvuldig om met de gegevens die wij van u ontvangen. Wilt u meer weten over de verwerking van uw persoonsgegevens, lees dan hier het OOMT privacystatement of bekijk hier het privacy beleid van BOVAG

 

Voordat je vertrekt...

Schrijf je in voor de OOMT nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van OOMT en de ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche.

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Wanneer je op 'Houd mij op de hoogte' klikt, ga je akkoord met onze privacy policy.