Workshop Gas geven en remmen na je 50e - OOMT

Workshop Gas geven en remmen na je 50e

Hoe blijf je duurzaam en met plezier aan het werk?

Ben jij 50 jaar of ouder en werkzaam in de mobiliteitsbranche? En vraag jij je af of je nu juist moet gas geven of remmen in je werk? Als 50-plusser geef je jouw bedrijf stabiliteit en zijn jouw kennis, ervaring en loyaliteit goud waard! Maar hoe zorg jij ervoor dat je ook voor de komende jaren met plezier aan het werk blijft, op een manier die bij jóu past?

Ontwikkel jezelf!

Het werk in de mobiliteitsbranche verandert snel. Hierdoor is het belangrijk dat je jezelf blijft ontwikkelen. Dit geldt voor alle leeftijden. Het beeld is soms dat 50-plussers minder energie willen steken in hun eigen ontwikkeling, maar dat is vaak niet juist. Wil je weten wat voor jou de mogelijkheden zijn en hoe je goed bijblijft in je vak?

Denk jij wel eens na over deze fase in jouw loopbaan? OOMT helpt je graag om te ontdekken wat jouw kwaliteiten en ontwikkelmogelijkheden zijn. In een workshop van 1 dag of van 2 dagdelen krijg je meer inzicht in jouw eigen sterke punten en kansen en jouw eigen invloed op plezierig en fit aan het werk zijn.

Inhoud van de workshop

Je gaat aan de slag met de volgende vraagstukken: Wie ben ik, waar ben ik goed in en wat vind ik lastig? Wat heb ik in deze fase van mijn loopbaan te brengen en te halen? Welke mogelijkheden heb ik om te ontwikkelen? Hoe zorg ik voor balans in werkdruk en werkplezier? En hoe werk ik aan mijn gezondheid en aan een goede energiebalans?  

Naast praktische oefeningen en een stukje theorie kan je vooral veel ervaringen en ideeën uitwisselen met de andere deelnemers. Na afloop weet je hoe je eerste concrete stappen kunt zetten om hier na de workshop mee verder te gaan.

Meer informatie en aanmelden

Heb je interesse in deze workshop? Schrijf je in via onderstaand inschrijfformulier. Wij nemen dan contact met je op om verdere afspraken te maken. Wil je meer informatie over deze workshop? Neem contact op met de OOMT Servicedesk, telefoon 0800 – 0155 of servicedesk@oomt.nl.

De workshops vinden plaats op de locatie van OOMT, Brede Hoon 6b in Houten.

  • Woensdag 25 september 2024, 09.30 tot 16.00 uur
  • Woensdag 13 november 2024, 09.30 tot 16.00 uur
  • Woensdag 15 januari 2025, 09.30 tot 16.00 uur

N.B. De workshops gaan alleen door bij voldoende deelnemers.

Workshop Gas geven en remmen na je 50e

"*" geeft vereiste velden aan

Kom je er niet helemaal uit?

Geen probleem. Wij helpen je vinden wat je zoekt. Gebruik onze zoekfunctie eens of stel je vraag aan een van onze medewerkers!

Mis niets

Schrijf je in voor de OOMT nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van OOMT en de ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche.

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Wanneer je op 'Houd mij op de hoogte' klikt, ga je akkoord met onze privacy policy.