Workshop Klaar voor de toekomst - OOMT

Workshop Klaar voor de toekomst

Tijdens deze workshop daagt de OOMT-coach jouw team uit om zelf na te denken over hun toegevoegde waarde voor het bedrijf en over hoe zij zich kunnen en willen ontwikkelen in hun vakgebied.

De workshop heeft een praktische opzet waarin de workshopleider aan de slag gaat met kwaliteiten, wensen, ambities en ontwikkelmogelijkheden van de medewerkers in je team. Dit gebeurt altijd in relatie tot de doelstellingen en de plannen van je bedrijf.

Persoonlijk ontwikkelplan

Na afloop hebben je medewerkers een persoonlijk ontwikkelplan gemaakt. Daarmee zijn ze klaar voor de toekomst en hebben zij inzicht in hun kwaliteiten, wensen en mogelijkheden. Met dit actieplan kunnen ze zelf initiatief nemen om zich verder te ontwikkelen. Het actieplan is daarnaast een praktische basis voor onder andere de ontwikkelgesprekken in de gesprekscyclus.

De workshop vindt plaats op locatie en kan na werktijd gegeven worden. Iets voor jou en je team? Mail naar servicedesk@oomt.nl of bel onze Servicedesk op 0800 0155.

Inschrijven workshop Klaar voor de toekomst

"*" geeft vereiste velden aan

OOMT gaat zorgvuldig om met de gegevens die wij van u ontvangen. Wilt u meer weten over de verwerking van uw persoonsgegevens, lees dan het OOMT privacystatement.

Kom je er niet helemaal uit?

Geen probleem. Wij helpen je vinden wat je zoekt. Gebruik onze zoekfunctie eens of stel je vraag aan een van onze medewerkers!

Mis niets

Schrijf je in voor de OOMT nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van OOMT en de ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche.

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Wanneer je op 'Houd mij op de hoogte' klikt, ga je akkoord met onze privacy policy.