Alles over werkplekleren - OOMT

Alles over werkplekleren

Werkplekleren in de techniek heeft een nieuwe website. Dit project is een gezamenlijk initiatief van de verschillende technische fondsen. De site heeft een nieuwe uitstraling en indeling gekregen, zodat bezoekers snel vinden wat ze zoeken. OOMT ondersteunt Werkplekleren omdat we ervan overtuigd zijn dat je op de werkvloer minstens zoveel leert als in de schoolbanken.  Werkplekleren laat medewerkers uitblinken in hun vak terwijl ze met hun werk bezig zijn. Werkplekleren helpt medewerkers bij het verwerven en ontwikkelen van werkgerelateerde kwaliteiten. Technische én niet-technische vaardigheden. Alles met als doel medewerkers het maximale uit zichzelf te laten halen en daardoor uit te blinken in hun vak en duurzaam inzetbaar te zijn. Hier profiteren de medewerker en de werkgever van: niet voor niets heeft het project het motto ‘samen scoren!’.

Geïnteresseerd geworden in Werkplekleren? Ga naar de nieuwe site en leer er alles over: www.werkpleklerenindetechniek.nl of neem contact op met een Adviseur werkgeverschapwerkgeversadvies@oomt.nl.

Kom je er niet helemaal uit?

Geen probleem. Wij helpen je vinden wat je zoekt. Gebruik onze zoekfunctie eens of stel je vraag aan een van onze medewerkers!

Mis niets

Schrijf je in voor de OOMT nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van OOMT en de ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche.

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Wanneer je op 'Houd mij op de hoogte' klikt, ga je akkoord met onze privacy policy.