Dé manier om te voorkomen dat er ongelukken op je werkplek ontstaan, is door regelmatig te kijken wat alle mogelijke risico’s in het bedrijf zijn.

Branche RI&E

Waar ben je naar op zoek?

Branche RI&E

Elk bedrijf dat valt onder de cao Motorvoertuigenbedrijf en Tweewielerbedrijf kan hier terecht voor het maken van een praktische branche RI&E. Een Branche RI&E is gemaakt door werkgevers en werknemers in hun eigen branche. Het voordeel van de Branche RI&E is dat die helemaal is toegespitst op jouw sector. Een ander voordeel is dat bedrijven met maximaal 25 personeelsleden deze RI&E niet hoeven te laten toetsen door een externe deskundige, zoals de arbodienst. Dat scheelt geld. 

Klik op de button hieronder als je een gebruikersnaam aan wilt maken. Je komt dan in het ArboManagementSysteem (AMS) van OOMT. 

Nieuw account aanmaken? 

Maak  hier een nieuw account aan

Heb je al een account? 

Log dan meteen hier in.

Let op: dit geldt niet voor schade- en carrosseriebedrijven, tankstations en autowasbedrijven:

  • Tankstations en autowasbedrijven kunnen hun RI&E hier vinden.
  • Schade- en carrosseriebedrijven kunnen voor hun RI&E contact opnemen met de helpdesk van EHS Services, bereikbaar op 085-2006159 of via christa@ehs-services.nl.OOMT gaat zorgvuldig om met de gegevens die wij van u ontvangen. Wilt u meer weten over de verwerking van uw persoonsgegevens, lees dan het OOMT privacystatement.