Cao

De cao voor het motorvoertuigen- en tweewielerbedrijf

Cao

Een cao is een collectieve arbeidsovereenkomst. BOVAG en de vakbonden FNV, CNV Vakmensen en De Unie zijn de partijen die de arbeidsvoorwaarden cao afsluiten. De looptijd van de huidige  cao was van 1 november 2014 t/m 31 oktober 2018. Op dit moment is er principe-akkoord voor een nieuwe cao, die door de achterbannen van de sociale partners nog moet worden bekrachtigd. Houd deze website in de gaten voor actuele ontwikkelingen.

Heb je vragen over de huidige cao? Kijk in het cao-boekje 2014-2018 of neem contact op met een van de volgende partijen.

Werkgevers die lid zijn van BOVAG bellen met BOVAG ledenadvies: 030 65 95 300 (bereikbaar op werkdagen van 08.30 uur – 17. 00 uur)

Werknemers kunnen contact opnemen met de bonden die betrokken zijn bij het cao-akkoord of bellen met de vakbond waar ze lid van zijn.

Generatiepact

Het Generatiepact is een regeling die oudere medewerkers in staat stelt minder uren te werken, met volledig behoud van pensioenopbouw. Meer weten? Klik hier.

 

image description

Kom je er niet helemaal uit?

Geen probleem. Wij helpen je vinden wat je zoekt. Gebruik onze zoekfunctie eens of stel je vraag aan een van onze medewerkers!

Bel ons!
image description

Directe informatie

Kom je er niet helemaal uit? Bel ons of probeer eens de zoekfunctie uit!

Contactinformatie

  • Telnr. 0800 0155
  • Email: servicedesk@oomt.nl

Zoekfunctie gebruiken

Zoekfunctie gebruiken

Mis niets

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche met de OOMT nieuwsbrief!
  • Wanneer je op 'Houd mij op de hoogte' klikt, ga je akkoord met onze privacy policy.