Spelregels en actievoorwaarden – T-shirt Booster - OOMT

Spelregels en actievoorwaarden – T-shirt Booster

Hieronder vind je de actievoorwaarden en spelregels die gelden voor de T-shirt-winactie. Lees ze goed door zodat je volledig op de hoogte bent van de regels die bij deelname gelden.

Actievoorwaarden
 1. De T-shirt-winactie wordt georganiseerd door Stichting Opleidings- en Ontwikkelfonds Motorvoertuigenbedrijf en Tweewielerbedrijf gevestigd aan de Brede Hoon 6b te Houten (hierna te noemen “OOMT”). Op deze actie zijn deze actievoorwaarden van toepassing.
 2. Deelname aan deze actie is gratis.
 3. Je neemt deel aan de actie wanneer je de gevraagde gegevens invult. Vanaf dat moment maak je kans om de prijs te winnen: een T-shirt naar keuze van OOMT (hierna te noemen “Prijs”).
 4. De actie loopt van 18 juni 2024 en eindigt op 9 juli 2024.
 5. Je mag slechts één keer deelnemen met hetzelfde mailadres.
 6. Je kan gedurende de looptijd van de actie maximaal één keer de Prijs winnen.
 7. Om deel te mogen nemen, moet een deelnemer een minimumleeftijd hebben van 16 jaar ofwel de schriftelijke toestemming tot deelname van een ouder of voogd en vallen onder de werkingssfeer van de cao Sociaal Fonds Motorvoertuigenbedrijf en Tweewielerbedrijf (vakmensen in de mobiliteitsbranche werkzaam bij een OOMT-aangesloten bedrijf).
 8. Om deel te mogen nemen, moet je werkzaam zijn in de mobiliteitsbranche bij een organisatie wat afdraagt aan OOMT.
 9. Medewerkers van OOMT zijn uitgesloten van deelname.
 10. OOMT behoudt zich het recht voor te allen tijde je deelname aan deze actie te beëindigen, indien je op enige wijze niet voldoet aan deze voorwaarden of in strijd handelt met enige wettelijke toepasselijke bepaling.
 11. OOMT kan, naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving, deze actievoorwaarden gedurende de actielooptijd wijzigen of aanpassen, dan wel zonder opgave van reden deze actie – waaronder de Prijs – wijzigen, onderbreken of beëindigen indien de omstandigheden dit vereisen.
 12. Indien kansspelbelasting moet worden betaald voor het ontvangen van de prijzen, zal OOMT hiervoor zorgdragen.
Prijs en aanwijzen winnaar
 1. Door deel te nemen aan de actie maak je kans op de Prijs.
 1. De winnaar van de Prijs wordt door OOMT bepaald.
 2. OOMT beoordeelt de aanmeldingen en controleert of aan de actievoorwaarden is voldaan.
 3. De beoordeling van de aanmeldingen geschiedt op onpartijdige wijze op (of in ieder geval niet later dan) 12 juli 2024.
 4. De winnaar wordt persoonlijk geïnformeerd via het e-mailadres waarmee aan de actie is deelgenomen.
 5. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.
 6. De Prijs kan niet geruild worden en is niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.  
Gegevens
 • Om mee te doen aan de actie wordt gevraagd de volgende persoonlijke gegevens bij aanmelding te verstrekken: voor- en achternaam, adres, e-mailadres, telefoonnummer en geboortedatum.
 • Deelnemers verplichten zich bij aanmelding correcte en actuele gegevens te verstrekken.
 • De persoonsgegevens die in het kader van deze actie worden verkregen, zoals genoemd onder 1, worden door OOMT verwerkt om uitvoering te geven aan deze actie, om de prijzen te kunnen uitreiken en in het kader van het aanbieden van haar diensten bij het nastreven van haar statutaire doeleinden, kort gezegd het bevorderen, faciliteren en ontwikkelen van (talent)ontwikkeling en opleiding van mensen werkzaam in de mobiliteitsbranche.
 1. Het Privacy Statement van OOMT is van toepassing op de verwerking van de verstrekte persoonsgegevens.
Contact
 • Voor vragen, klachten en/of opmerkingen over deze actie kan contact opgenomen worden met de OOMT Servicedesk via 0800 – 0155 of per e-mail via servicedesk@oomt.nl.
Overig
 • In de gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien zal een besluit worden genomen door OOMT.
 1. Op deze voorwaarden is Nederlands recht van toepassing.

Kom je er niet helemaal uit?

Geen probleem. Wij helpen je vinden wat je zoekt. Gebruik onze zoekfunctie eens of stel je vraag aan een van onze medewerkers!

Mis niets

Schrijf je in voor de OOMT nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van OOMT en de ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche.

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Wanneer je op 'Houd mij op de hoogte' klikt, ga je akkoord met onze privacy policy.