Cometec nieuwe uitvoerder van sociale regelingen in onze branche - OOMT

Cometec nieuwe uitvoerder van sociale regelingen in onze branche

Momenteel zijn er in onze branche twee uitvoerders voor de inkomensverzekeringen, pensioenregeling en sociale regelingen: NV schade en PMT. Vanuit PMT ontvang je een gecombineerde factuur voor zowel pensioenpremie als de premies voor sociale regelingen. De premie voor WIA-werknemersverzekeringen betaal je aan NV schade.

Binnenkort is CoMetec de nieuwe uitvoerder voor inkomensverzekeringen en sociale regelingen. De premies voor de sociale regelingen en WIA-werknemersverzekeringen betaal je vanaf 1 januari 2023 aan CoMetec. De pensioenpremie blijf je gewoon aan PMT betalen, zoals je gewend bent.

Waarom gaat dit veranderen?

De wereld van pensioenen en sociale verzekeringen is continu in beweging. Hierdoor is het combineren van pensioenen en verzekeringen in één bedrijf steeds complexer. Met de oprichting van CoMetec is er een duidelijke focus mogelijk op de administratie en uitvoering van de verschillende regelingen.

Wat moet jij doen?

Jij hoeft nu nog niets te doen. In de komende maanden informeren alle betrokken partijen je verder over wat dit betekent. Je ontvangt dan ook voor de eerste keer informatie van en over CoMetec.

Kom je er niet helemaal uit?

Geen probleem. Wij helpen je vinden wat je zoekt. Gebruik onze zoekfunctie eens of stel je vraag aan een van onze medewerkers!

Mis niets

Schrijf je in voor de OOMT nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van OOMT en de ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche.

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Wanneer je op 'Houd mij op de hoogte' klikt, ga je akkoord met onze privacy policy.