Doe mee! Onderzoek naar werkstress - OOMT

Doe mee! Onderzoek naar werkstress

OOMT doet onderzoek naar werkstress. Het onderzoek is bedoeld als een peilstok: hoe staat het in onze branche met (verschillende oorzaken van) werkstress en wat zijn uitdagingen waar OOMT zich op zou kunnen richten in communicatie en beleid? Het invullen van deze vragenlijst is geheel anoniem en duurt circa 10 minuten. De eerste 350 deelnemers ontvangen een bol.com voucher van €10,-.

Waarom is dit onderzoek zo belangrijk?

Er zijn veel factoren op de werkvloer die werkstress kunnen veroorzaken. Denk aan agressie, geweld, seksuele intimidatie, pesten en werkdruk. Allemaal omstandigheden die van invloed zijn op het hebben of ontbreken van een fijne en veilige werkplek. Is er geen fijne werkplek, dan kunnen er fysieke en mentale klachten ontstaan. Dit alles wordt PSA (psychosociale arbeidsbelasting) genoemd. Dit onderzoek, dat wordt uitgezet onder werkgevers en werknemers, kan daarbij helpen.

Kom je er niet helemaal uit?

Geen probleem. Wij helpen je vinden wat je zoekt. Gebruik onze zoekfunctie eens of stel je vraag aan een van onze medewerkers!

Mis niets

Schrijf je in voor de OOMT nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van OOMT en de ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche.

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Wanneer je op 'Houd mij op de hoogte' klikt, ga je akkoord met onze privacy policy.