leidinggevende > coaching & ontwikkeling van jou en je team Hoe ontwikkelt jouw bedrijf zich als leerbedrijf?

Hoe ontwikkelt jouw bedrijf zich als leerbedrijf?

BBL-leerlingen zijn onze vakmensen van de toekomst. En als je ze goed begeleidt, zijn leerlingen ook een waardevolle aanwinst voor je bedrijf. Daar helpt OOMT je graag bij.

auto-04

Waardevolle kracht

Een leerling biedt veel voordelen voor je bedrijf. Zo kan de leerling uitgroeien tot een waardevolle kracht binnen je bedrijf en zorg jij ervoor dat enthousiaste jongeren behouden blijven voor de branche. Daarnaast kan de leerling ‘eenvoudige’ klussen overnemen van ervaren technici en levert het jou extra rendement; de opbrengsten van een leerling zijn namelijk hoger dan de kosten.

OOMT ondersteunt jouw bedrijf graag bij de ontwikkeling van je leermeester(s). Bijvoorbeeld met praktijktrainingen die het werk van leermeesters verlichten.

Maar omdat jongeren niet vanzelf kiezen voor een loopbaan in de mobiliteitsbranche, ondersteunt OOMT jouw bedrijf ook bij het in contact komen met potentiële nieuwe leerlingen. Zodat jij ook in de toekomst verzekerd bent van goed geschoolde nieuwe instroom.

Het is wél aan jou om een aantrekkelijke werkgever te zijn dat jongeren kiezen voor jou. OOMT helpt je daar graag bij. Bijvoorbeeld door voorlichtingsmateriaal en stageopdrachten te ontwikkelen dat bedrijven kunnen downloaden. 

image description

Kom je er niet helemaal uit?

Geen probleem. Wij helpen je vinden wat je zoekt. Gebruik onze zoekfunctie eens of stel je vraag aan een van onze medewerkers!

Bel ons!
image description

Directe informatie

Kom je er niet helemaal uit? Bel ons of probeer eens de zoekfunctie uit!

Contactinformatie

  • Telnr. 0800 0155
  • Email: servicedesk@oomt.nl

Zoekfunctie gebruiken

Zoekfunctie gebruiken

Mis niets

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche met de OOMT nieuwsbrief!
Voordat je vertrekt...

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche met de OOMT nieuwsbrief!