Workshop Het Goede Gesprek

In gesprek komen met je medewerkers over de juiste dingen. Hoe doe je dat? Aan de hand van de door OOMT ontwikkelde gesprekskaarten gaan we in deze workshop hiermee oefenen. Aan het eind van de workshop weet je wat nodig is om goede ontwikkelgesprekken te voeren met je medewerkers. Blijf je de functioneringsgesprekken steeds maar uitstellen? Dan kan deze workshop uitkomst bieden. Je gaat naar huis met allerlei praktische tips en trucs voor het voeren van een goed (functionerings)gesprek.

Leerdoelen

 • Bewustwording van het belang van Het Goede Gesprek
 • Inzicht krijgen in wat er nodig is om een goed gesprek te voeren
 • Ervaring opdoen hoe je kan werken met de gesprekskaarten

De gesprekskaarten

Deelnemers ontvangen vooraf de gesprekskaarten. Deze zijn speciaal door OOMT ontwikkeld als tool voor zowel de medewerker als de leidinggevende. Aan de hand van deze kaarten kan zowel jij als je medewerker van tevoren aangeven waar je het tijdens het gesprek over wilt hebben. Deze kaart kan je dan ‘op tafel leggen’. Op de achterzijde van deze kaart staan vragen die je tijdens het gesprek kunt stellen.

Programma

Deze 3 uur durende workshop wordt gegeven door OOMT-coaches en bestaat uit de volgende onderdelen:

 • Kennismaken met elkaar
 • Bekijken wat Het Goede Gesprek betekent
 • Interactief aan de slag met de gesprekskaarten en ervaringen uitwisselen
 • Welke dingen neem je mee en welke volgende stap ga je zetten?

Deze workshop is bedoeld om je bewust te maken van jouw eigen gedrag/rol binnen het thema Het Goede Gesprek. De workshop wordt daarom opgevolgd door een individueel gesprek met een OOMT-coach. Hierin wordt besproken wat de workshop jou gebracht heeft wat jij verder nog aan hulp of ondersteuning nodig hebt.

Meer informatie en aanmelden

Heb je interesse in deze workshop? Schrijf je in via onderstaand inschrijfformulier. Er wordt dan contact met je opgenomen om verdere afspraken te maken. Wil je meer informatie over deze workshop? Neem contact op met de OOMT Servicedesk, telefoon 0800 – 0155 of servicedesk@oomt.nl.

Data en locaties

De workshop vindt plaats van 17.30 tot 21.00 uur (met eten vooraf tussen 17.30 en 18.00 uur). Er zijn momenteel geen nieuwe data gepland. Schrijf je in via onderstaand formulier, dan laten wij je weten wanneer er een nieuwe datum beschikbaar is. 

Inschrijven workshop Het Goede Gesprek

image description

Kom je er niet helemaal uit?

Geen probleem. Wij helpen je vinden wat je zoekt. Gebruik onze zoekfunctie eens of stel je vraag aan een van onze medewerkers!

Bel ons!
image description

Directe informatie

Kom je er niet helemaal uit? Bel ons of probeer eens de zoekfunctie uit!

Contactinformatie

 • Telnr. 0800 0155
 • Email: servicedesk@oomt.nl

Zoekfunctie gebruiken

Zoekfunctie gebruiken

Mis niets

Schrijf je in voor de OOMT nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van OOMT en de ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche.
 • DD dash MM dash JJJJ
 • Wanneer je op 'Houd mij op de hoogte' klikt, ga je akkoord met onze privacy policy.

Bedankt, uw aanvraag wordt verwerkt
Voordat je vertrekt...

Schrijf je in voor de OOMT nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van OOMT en de ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche.

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Wanneer je op 'Houd mij op de hoogte' klikt, ga je akkoord met onze privacy policy.