OOMT-coaches helpen jou verder

Ja, ook je loopbaan kan zo nu en dan een onderhoudsbeurt gebruiken. Bijvoorbeeld als je je afvraagt of je taken wel bij je passen of hoe je de balans houdt tussen werk en privé. Maar ook als je soms een te hoge werkdruk ervaart of fysieke klachten hebt. Of als je wilt doorgroeien, maar je weet niet goed hoe je dat aan kunt pakken.

Minimumloon

Voor al je vragen over je loopbaan

Of je nou automonteur of fietsverkoper bent: je hebt altijd baat bij coaching. De afgelopen anderhalf jaar spraken ruim 3.000 van je collega’s met een coach. Coaches kunnen je helpen bij het vinden van antwoorden op vragen als ‘Wil ik dit werk nog jaren blijven doen?’ of ‘Ik werk regelmatig in een onveilige situatie, hoe kan ik dit veranderen?’. Maar ook ‘Ik kom om in het werk, wat kan ik doen?’, ‘Ik wil minder werken, hoe maak ik dat bespreekbaar?’, ‘Ik zit ziek thuis, en nu?’ of ‘Ik ben bang dat ik mijn werk fysiek of mentaal niet kan volhouden, wat kan ik doen?’. Met deze vragen (en nog vele andere) kun je terecht bij de coaches. Iedereen die werkt in de mobiliteitsbranche dat afdraagt aan OOMT, heeft recht op een OOMT-coach.

Ervaren coaches met praktische adviezen

OOMT-coaches zijn gespecialiseerd in de mobiliteitsbranche. Het zijn praktijkgerichte en ervaren coaches die concrete tips en adviezen geven. Ze gaan met jou in gesprek over je eigen ontwikkeling, hoe je ervoor kunt zorgen dat je met plezier naar je werkt blijft gaan en hoe je de balans tussen werk en privé kunt bewaren. Maar ook kun je met hen bespreken hoe je vitaal blijft of bijvoorbeeld kunt re-integreren na ziekte of arbeidsongeschiktheid. Een OOMT-coach geeft je praktische adviezen waarmee je snel resultaat boekt.

Kijk hoe het werkt, en zet je loopbaan in een hogere versnelling.

Doe de loopbaantest

Weet je waar je goed in bent? Ga je altijd met plezier naar je werk? Kun je doorgroeien? Je komt er snel achter met de Loopbaantest.

 

EU-logo

Dit project is mede mogelijk gemaakt door het Europees Sociaal Fonds van de Europese Unie

image description

Kom je er niet helemaal uit?

Geen probleem. Wij helpen je vinden wat je zoekt. Gebruik onze zoekfunctie eens of stel je vraag aan een van onze medewerkers!

Bel ons!
image description

Directe informatie

Kom je er niet helemaal uit? Bel ons of probeer eens de zoekfunctie uit!

Contactinformatie

  • Telnr. 0800 0155
  • Email: servicedesk@oomt.nl

Zoekfunctie gebruiken

Zoekfunctie gebruiken

Mis niets

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche met de OOMT nieuwsbrief!
Voordat je vertrekt...

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche met de OOMT nieuwsbrief!