Onderzoek: Tevredenheid Medewerkers - OOMT

Zo laat je de onderzoeksresultaten voor jou werken

Je ziet in elk onderzoek naar onze sector terugkomen dat er veel gaat veranderen. Daarom is het goed om je hier alvast op voor te bereiden. Zo geef je jezelf een voorsprong op de arbeidsmarkt. Bovendien helpt het als je je zorgen maakt over de veranderingen, omdat je zelf de controle over je loopbaan houdt.

Onderzoek: Tevredenheid Medewerkers

Wat heb jij nodig om tevreden te zijn over je werk? Dat heeft OOMT onderzocht. Zo kan je leidinggevende proberen te voorkomen dat je een andere baan zoekt, of dat je vanwege ontevredenheid over je werk overspannen raakt en je ziek meldt. Kijk of je je herkent in de onderzoeksresultaten.

Medewerkers vragen vooral 3 zaken van hun werkgever:

  • Het bieden van ontwikkelingsmogelijkheden.
  • Het tonen van goed leiderschap.
  • Het bieden van duidelijkheid, vrijheid en zinvol werk.

Snel schakelen in veranderende tijden, met OOMT-coaching

Wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn in de veranderende arbeidsmarkt? Maak eens een afspraak met een OOMT-coach. De coach kijkt dan met jou wat je talenten zijn, van wat voor werk je gelukkig wordt en waar je in zou kunnen groeien, bijvoorbeeld met een opleiding. OOMT-coaching kost niets als je werkt bij een bedrijf dat is aangesloten bij OOMT.

Kom je er niet helemaal uit?

Geen probleem. Wij helpen je vinden wat je zoekt. Gebruik onze zoekfunctie eens of stel je vraag aan een van onze medewerkers!

Mis niets

Schrijf je in voor de OOMT nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van OOMT en de ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche.

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Wanneer je op 'Houd mij op de hoogte' klikt, ga je akkoord met onze privacy policy.