Nieuw! Booster magazine 2023 is uit - OOMT

‘Work hard, play hard’.

Heb jij ‘em al gelezen? Booster magazine 2023 is uit! We hebben gekozen voor het thema ‘work hard, play hard’. Dus: hard werken en hard genieten. Door te crossen in de modder, bijvoorbeeld. Of door aan je eigen voertuig te sleutelen. Maar ook geven we tips om personeelstekort op te lossen. En jong talent te behouden. Dit en nog veel meer lees je terug in deze editie.

Wat is Booster?

Om bij te blijven en te groeien in de mobiliteitsbranche, maakt OOMT voor jou het jaarlijks bewaarexemplaar Booster magazine. Dit magazine biedt je inspiratie, binding met je vakgenoten en een bron van kennis en ervaring. Het staat vol trends en ontwikkelingen uit de branche en geeft informatie over jouw eigen ontwikkelingsmogelijkheden. Booster is hét magazine voor iedereen die mee wil gaan met de tijd en op de hoogte wil blijven in z’n vakgebied.

Kom je er niet helemaal uit?

Geen probleem. Wij helpen je vinden wat je zoekt. Gebruik onze zoekfunctie eens of stel je vraag aan een van onze medewerkers!

Mis niets

Schrijf je in voor de OOMT nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van OOMT en de ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche.

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Wanneer je op 'Houd mij op de hoogte' klikt, ga je akkoord met onze privacy policy.