OOMT introduceert de vertrouwenspersoon - OOMT

OOMT introduceert de vertrouwenspersoon

Een veilige werkomgeving is een basisvoorwaarde om prettig te werken. Pestgedrag, discriminatie en (seksuele) intimidatie horen niet op de werkvloer thuis. Maar maak je geen illusies, ongewenst gedrag speelt zich echt niet alleen af bij The Voice. Pesten, intimidatie, chantage, overal waar mensen samenwerken vindt het plaats, ook bij mobiliteitsbedrijven.

De gevolgen van een slechte werksfeer door ongewenst gedrag zijn groot. Het kan leiden tot ernstige gezondheidsklachten, stress, verlies van werkplezier en uiteindelijk zelfs tot ziekte en uitval. Een goed gesprek met een neutraal persoon kan helpen. Daarom hebben de cao-partijen een onafhankelijk vertrouwenspersoon aangesteld voor iedereen die werkt in de motorvoertuigen- en tweewielerbranche.

Het zit in de naam, maar jouw gesprek met een vertrouwenspersoon is volledig vertrouwelijk. Dat wil zeggen dat een vertrouwenspersoon ook pas actie onderneemt als jij daarmee instemt. Het is een open en onafhankelijk aanspreekpunt.

Kom je er niet helemaal uit?

Geen probleem. Wij helpen je vinden wat je zoekt. Gebruik onze zoekfunctie eens of stel je vraag aan een van onze medewerkers!

Mis niets

Schrijf je in voor de OOMT nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van OOMT en de ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche.

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Wanneer je op 'Houd mij op de hoogte' klikt, ga je akkoord met onze privacy policy.