Opladen voor de toekomst - OOMT

Is jouw garage klaar voor de toekomst?

Meld je aan voor onze VR-experience

Weet jij

wat je kan

verwachten?

OOMT laat het je graag zien. Want dat elektrificatie in rap tempo aan terrein wint is niet onbekend. Wat het precies voor jóu betekent misschien nog wel. Benieuwd wat er nodig is en wat de kansen zijn op het gebied van EV’s? Wil je weten hoe jij je hier goed op voor kunt bereiden, zodat je op tijd opgeladen bent voor de toekomst? Met onze VR-experience beleef je in verschillende virtual reality werelden hoe jouw bedrijf eruit kan zien. Onze adviseurs gaan graag bij je langs met een VR-bril voor een blik op de toekomst. Wanneer komen we bij jou?

De VR-experience is zeker voor herhaling vatbaar, ik zie hier heel veel potentie in”

Het is mooi om in de VR-experience te zien hoe alles om ons heen aan het veranderen is en hoe alles kan gaan worden”

Terechte vragen

Met de opkomst van de elektrische auto moeten autogarages zich voorbereiden op de toekomst. Dit betekent dat zij moeten investeren in nieuwe kennis en technologieën om te kunnen blijven voldoen aan de behoeften van hun klanten.

Wat is een VR-experience precies?

VR is de afkorting van virtual reality. Je krijgt een speciale VR-bril op waardoor het lijkt alsof je echt even in een andere wereld bent. Een virtuele wereld die niet echt bestaat, maar er wel levensecht uitziet. Een bijzonder gave ervaring, en ook heel zinvol. Want door je even letterlijk in een andere wereld te bevinden kun je goed ervaren hoe die wereld is.

Hoe lang duurt de VR-experience?

Zolang als jij wil. Onze adviseur neemt de tijd om je mee te nemen in de verschillende werelden. Je kunt dan een goed beeld krijgen van wat de gevolgen zijn op het gebied van EV per wereld. En van waar jij je het meest in thuis voelt, nu of in de toekomst. Dus of je een uur in de virtuele wereld blijft, of 20 minuten of liever 2 uur; dat is voor ons allemaal prima. Heb je liever dat we nog een keertje terugkomen? Geen probleem, jij bepaalt.

Is de VR-experience ook in groepsverband mogelijk?

Ja zeker! Je kunt met je hele team tegelijk de VR-experience beleven. Win-win wat ons betreft: het team is direct betrokken bij de ontwikkelingen rondom EV, en het is een hele leuke teamervaring. Als je voor je afspraak aangeeft met hoeveel personen jullie zijn, dan nemen wij voldoende VR-brillen mee.

Kan ik de VR-bril ook wat langer houden?

Wij begrijpen het uiteraard als je enthousiast wordt van de VR-experience. Dat zijn we zelf ook. Maar helaas nemen we de VR-bril aan het einde van onze afspraak weer mee, zodat we nog meer collega’s in de branche een VR-experience kunnen bieden. We kunnen natuurlijk altijd een vervolgafspraak plannen om nog eens verder te kijken en praten met elkaar.

Hoe werkt een VR-bril?

Het is bijzonder wat je met een VR-bril op allemaal ziet. Maar hoe werkt het precies? In een VR-bril zitten 2 lenzen, die allebei hetzelfde beeld tonen. De beide lenzen staan net iets anders, waardoor je een driedimensionaal beeld ervaart. Je hebt een breed gezichtsveld van 100 tot 120 graden en wat je ziet heeft een verversingssnelheid van minimaal 60 frames per seconde. Door die slimme combinatie houd je je hersenen eigenlijk voor de gek waardoor het lijkt alsof je zelf midden in de driedimensionele omgeving staat.

Ik draag een bril, kan ik dan wel een VR-bril op?

Ja hoor, de meeste normale brillen passen prima onder de VR-bril. Dus dat is geen probleem. Maar heb je ook contactlenzen, dan kun je er ook voor kiezen die in te doen. Dan zit het zeker weten goed.

Wat gebeurt er na de VR-experience?

Tijdens en na de VR-experience bespreek je met je adviseur wat je van de experience vindt. En krijg je tips en adviezen voor de toekomst. Denk bijvoorbeeld aan informatie over mogelijke opleidingen om veilig met EV’s te kunnen werken. Maar ook wat het kan betekenen voor je personeelsbeleid en inkoop. Wat je er daarna mee doet is uiteraard aan jou, maar weet dat OOMT je hier graag bij ondersteunt en faciliteert. Zodat je straks zo voorbereid bent als je zelf wil.

Waar kan ik meer informatie vinden over elektrificatie?

Wat goed dat je het vraagt! Want dat je meer wil weten over elektrificatie betekent dat je bewust met dit thema bezig bent. En dat is precies wat OOMT wil bereiken: bewustwording creëren over de gevolgen van elektrificatie én de kansen die het biedt. We vertellen je hier graag meer over elektrificatie.

Benieuwd naar

de toekomst?

Meld je aan voor onze VR-experience
De EV bewustwordingscampagne wordt mede mogelijk gemaakt door het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Kom je er niet helemaal uit?

Geen probleem. Wij helpen je vinden wat je zoekt. Gebruik onze zoekfunctie eens of stel je vraag aan een van onze medewerkers!

Mis niets

Schrijf je in voor de OOMT nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van OOMT en de ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche.

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Wanneer je op 'Houd mij op de hoogte' klikt, ga je akkoord met onze privacy policy.