Podcasts ‘Leerlingen, wat leer je ervan? - OOMT

Podcasts ‘Leerlingen, wat leer je ervan?

Samen met AMT heeft OOMT een serie podcasts ontwikkeld rondom de leerling en de actualiteit. In deze coronatijd zijn er nog veel leerlingen op zoek naar een leer/werkplek in een bedrijf om ons mooie vak te leren. Heb jij er wel eens over nagedacht om leerbedrijf te worden? Of zijn er dingen die je tegenhouden? In deze podcastsserie nemen we je mee in de verhalen van experts en ervaringsdeskundigen die alles weten over het belang van een leerling op de werkvloer – het zijn er meer dan je denkt!

In drie afleveringen vertellen Stage-expert Maarten Brand, Leerling-Ambassadeur Louis van Laarhoven en ondernemer Ben van Tilburg waarom de leerling zo belangrijk is. In de podcasts delen zij hun tips en ervaringen. Zij geven je antwoord op vragen als: Hoe wordt je leerbedrijf, wat levert een leerling op en wat is de winst voor je team? Dat en nog veel meer komt aan bod.

Beluister hier de podcasts! 

Kom je er niet helemaal uit?

Geen probleem. Wij helpen je vinden wat je zoekt. Gebruik onze zoekfunctie eens of stel je vraag aan een van onze medewerkers!

Mis niets

Schrijf je in voor de OOMT nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van OOMT en de ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche.

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Wanneer je op 'Houd mij op de hoogte' klikt, ga je akkoord met onze privacy policy.