Snel, sneller, snelst: hou jij het nog bij? - OOMT

Snel, sneller, snelst: hou jij het nog bij?

Ons kalmpjes aan voortbewegen zit er in de toekomst niet in: ontwikkelingen zijn erop gericht om straks in no time van A naar B te gaan. Daar wordt op alle niveaus van mobiliteit hard aan gewerkt; het moet snel, sneller, snelst! Op sommige ontwikkelingen kunnen we bijna niet wachten: bekijk de video

Race tegen de klok

Veel mensen werken thuis en er wordt minder gereden. Er is dus minder onderhoud nodig, maar dat betekent niet dat in elke werkplaats de werkdruk afneemt. Bij Holiday Sport in Lochem is het allesbehalve rustig. Het team van Berry Holtslag is druk bezig met onderhoudsbeurten en schadeherstel aan caravans. Soms een race tegen de klok. Hoe gaan zij om met werkdruk?

Snelheid is geboden

Als in het vroege voorjaar de thermometer weer omhoog kruipt, trekt Nederland massaal de stallingen leeg. Om snel weer op weg te kunnen met hun geliefde caravan of camper. Zo’n tweede huis op wielen moet wel 100% technisch in orde zijn. Piekdrukte in de garage van Holiday Sport is dan ook de normaalste zaak van de wereld. Snelheid is geboden, want in zeer korte tijd moet iedere klant tevreden de zaak verlaten. Met nieuwe werkprocessen houden de technici het hoofd tegenwoordig koel als de werkdruk stijgt. Hoe kan het dat ze bijna niet meer hoeven over te werken? Lees er hier alles over.

Lees er alles over in de booster online special over snelheid

Kom je er niet helemaal uit?

Geen probleem. Wij helpen je vinden wat je zoekt. Gebruik onze zoekfunctie eens of stel je vraag aan een van onze medewerkers!

Mis niets

Schrijf je in voor de OOMT nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van OOMT en de ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche.

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Wanneer je op 'Houd mij op de hoogte' klikt, ga je akkoord met onze privacy policy.