Vanaf 1 april nieuw systeem Branche RI&E - OOMT

Vanaf 1 april nieuw systeem Branche RI&E

Vanaf 1 april 2022 stapt OOMT voor de online RI&E (risico inventarisatie & evaluatie) voor bedrijven die onder de cao Motorvoertuigen en Tweewielerbedrijf vallen over op een ander systeem. Deze overstap naar het nieuwe systeem is nodig, omdat het huidige systeem (na ruim 10 jaar dienst) technisch verouderd is. Het nieuwe systeem biedt meer faciliteiten en is ook gemakkelijker in gebruik.

Nu meteen een nieuwe RIE maken?

Klik op de button hieronder als je een gebruikersnaam aan wilt maken. Je komt dan in het ArboManagementSysteem (AMS) van OOMT. Elk bedrijf dat valt onder de cao Motorvoertuigenbedrijf en Tweewielerbedrijf kan hier terecht.
Let op: dit geldt niet voor schade- en carrosseriebedrijven, tankstations en autowasbedrijven

  • Schade- en carrosseriebedrijven kunnen voor hun RI&E nog steeds hier terecht.
  • Tankstations en autowasbedrijven kunnen hun RI&E nog steeds hier vinden.

OOMT gaat zorgvuldig om met de gegevens die wij van u ontvangen. Wilt u meer weten over de verwerking van uw persoonsgegevens, lees dan het OOMT privacystatement.

Heb je eenmaal een nieuw account aangemaakt dan kun je daarna hier gemakkelijk inloggen.

Heb je voor 1 april 2022 een RI&E aangemaakt?

Had je voor 1 april 2022 al een RI&E aangemaakt in het oude systeem? Deze blijft beschikbaar tot in elk geval 31 december 2022 voor inzage en wijzigingen. Het aanmaken van een nieuw RI&E is vanaf 1 april 2022 echter alleen mogelijk via het nieuwe systeem. Wij adviseren je om je voor 1 april 2022 ingevulde RI&E en het plan van aanpak op je eigen computersysteem te downloaden: hier staat uitgelegd hoe je dat eenvoudig kunt doen. 

De overstap naar het nieuwe systeem was nodig, omdat het systeem (na ruim 10 jaar dienst) technisch verouderd is. Het nieuwe systeem biedt meer faciliteiten en is ook gemakkelijker in gebruik.

Kom je er niet helemaal uit?

Geen probleem. Wij helpen je vinden wat je zoekt. Gebruik onze zoekfunctie eens of stel je vraag aan een van onze medewerkers!

Mis niets

Schrijf je in voor de OOMT nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van OOMT en de ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche.

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Wanneer je op 'Houd mij op de hoogte' klikt, ga je akkoord met onze privacy policy.