Video: 'Ik heb mijn bruiloft uitgesteld om een auto te kopen!' - OOMT

Video: ‘Ik heb mijn bruiloft uitgesteld om een auto te kopen!’

Ron is een enorme liefhebber van rally rijden. Zijn passie voor de sport is zo intens dat, toen hij zijn auto total loss reed, hij besloot het spaargeld voor zijn bruiloft te gebruiken om een nieuwe auto te kopen. Het is met de liefde gelukkig wel goedgekomen want samen met zijn team, waar zijn vrouw ook deel van uitmaakt, is hij vaak te vinden op rally-evenementen!

In Mijn Voertuig & Ik gaat Alberto langs bij mensen met bijzondere voertuigen. Vol enthousiasme vertellen zij over hun grootste passie, maar ook over werken in de mobiliteitsbranche. Heb jij ook een bijzonder voertuig waar je graag iets over wilt vertellen? Stuur een mail naar servicedesk@oomt.nl!

Kom je er niet helemaal uit?

Geen probleem. Wij helpen je vinden wat je zoekt. Gebruik onze zoekfunctie eens of stel je vraag aan een van onze medewerkers!

Mis niets

Schrijf je in voor de OOMT nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van OOMT en de ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche.

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Wanneer je op 'Houd mij op de hoogte' klikt, ga je akkoord met onze privacy policy.