Onderzoek werkplekleren - OOMT

Trends in de mobiliteitsbranche

Onze branche is continu in beweging. Daarom onderzoekt OOMT regelmatig wat de nieuwste ontwikkelingen zijn, en waar behoefte aan is in de branche. Is jouw bedrijf voorbereid op de toekomst? Doe je voordeel met deze onderzoeksresultaten en stuur op tijd je strategie bij.

Onderzoek: Werkplekleren

Hoe voorkom je dat de kennis van een 65-jarige specialist verloren gaat? Hoe leid je nieuwe, jonge medewerkers intern goed op? En hoe zorg je ervoor dat mensen flexibel inzetbaar zijn in een snel veranderende markt? Dat hebben we onderzocht. Het onderzoek is gericht op werkplekleren als mogelijke oplossing.

Oplossingen in een veranderende arbeidsmarkt

De 6 fondsen voor Opleiding & Ontwikkeling (O&O) in verschillende technieksectoren hebben de handen ineengeslagen voor dit onderzoek. Het doel is om werknemers in de techniek te ondersteunen bij het inspelen op de veranderende arbeidsmarkt.

Snel schakelen in veranderende tijden, met OOMT-coaching

Je ziet in elk onderzoek naar onze sector terugkomen dat er veel gaat veranderen. Het is dan ook zaak om hier op tijd op in te spelen. Wist je dat je via OOMT gebruik kunt maken van OOMT-coaching? Je spreekt dan met een expert in je branche over de uitdagingen en mogelijkheden in jouw bedrijf. OOMT-coaching is gratis voor mobiliteitsbedrijven die zijn aangesloten bij OOMT.

Kom je er niet helemaal uit?

Geen probleem. Wij helpen je vinden wat je zoekt. Gebruik onze zoekfunctie eens of stel je vraag aan een van onze medewerkers!

Mis niets

Schrijf je in voor de OOMT nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van OOMT en de ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche.

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Wanneer je op 'Houd mij op de hoogte' klikt, ga je akkoord met onze privacy policy.