Werkplek van de toekomst - OOMT

Werkplek van de toekomst

Verwacht wordt dat over drie jaar ongeveer de helft van alle nieuwe auto’s volledig elektrisch is. Er zijn al automerken die zich volledig op elektrisch rijden richten en stoppen met de ontwikkeling en productie van benzine- en dieselauto’s. Voertuigen met een klassieke verbrandingsmotor gaan dus langzaam uit het straatbeeld verdwijnen. De vraag naar reparaties en onderhoud aan hybride- en elektrische voertuigen neemt alleen maar verder toe. Vooral omdat EV’s steeds meer over systemen beschikken die zelf diagnoses stellen en vervolgens aan de eigenaar een bezoek aan de garage adviseren.

Regie over je bedrijf

Hoe ziet het mobiliteitsbedrijf van de toekomst eruit? Wat betekent de transitie naar nieuwe voertuigen en mobiliteitsvormen voor de bedrijfsvoering en het personeelsbeleid? Caroline en Bart van Nieuwenhoven hebben daar een uitgesproken mening over. “Voor ons maakt het niet uit als de auto van de toekomst een vliegtuig op waterstof blijkt te zijn.”

En wat betekent dat voor jou?

Elektrische voertuigen bepalen steeds meer het straatbeeld. Voor Jack Tinnemans, service-adviseur en partsmanager, maakt dat het dagelijkse werk uitdagender en afwisselender. “Van een autospecialist ben ik veranderd in een mobiliteitsspecialist”

Lees er alles over in de booster online special over werkplek van de toekomst

Kom je er niet helemaal uit?

Geen probleem. Wij helpen je vinden wat je zoekt. Gebruik onze zoekfunctie eens of stel je vraag aan een van onze medewerkers!

Mis niets

Schrijf je in voor de OOMT nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van OOMT en de ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche.

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Wanneer je op 'Houd mij op de hoogte' klikt, ga je akkoord met onze privacy policy.