Terugkijken webinar: Laaggeletterdheid binnen jouw bedrijf - OOMT

Terugkijken webinar ‘Laaggeletterdheid binnen jouw bedrijf’

In Nederland hebben 2,5 miljoen volwassenen moeite met lezen, schrijven of rekenen. Daardoor hebben ze ook vaak moeite met een computer of een smartphone. Dat heeft grote gevolgen, ook op de werkvloer. Het vergroten van de basisvaardigheden (taal, rekenen en digitale vaardigheden) zorgt ervoor dat medewerkers beter inzetbaar zijn, meer plezier in hun werk krijgen en zelf regie kunnen nemen op hun loopbaan. Tijdens dit webinar bespreken we de signalen van laaggeletterdheid en de gevolgen ervan op jouw werkvloer. Maar ook gaan we dieper in op wat jij als werkgever kunt doen om je laaggeletterde medewerker(s) te helpen. We  bespreken dit onder andere met een expert van de Stichting Lezen & Schrijven, dé organisatie die ervoor zorgt dat iedereen in Nederland kan lezen, schrijven en/of rekenen.

Kom je er niet helemaal uit?

Geen probleem. Wij helpen je vinden wat je zoekt. Gebruik onze zoekfunctie eens of stel je vraag aan een van onze medewerkers!

Mis niets

Schrijf je in voor de OOMT nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van OOMT en de ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche.

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Wanneer je op 'Houd mij op de hoogte' klikt, ga je akkoord met onze privacy policy.