Webinar Veilig werken aan elektrische voertuigen - OOMT

Webinar Veilig werken aan elektrische voertuigen – woensdag 19 juni, 19.30 uur

Met de komst van steeds meer elektrische voertuigen (EV) in de werkplaats wordt veilig werken aan deze voertuigen steeds belangrijker. Werken met EV’s is niet alleen anders, het is voor sommigen ook nieuw. En spannend: letterlijk en figuurlijk. Hoog spannend. Het is letterlijk hoogspanning waar technici mee werken. Soms tot wel 800 volt. Dat brengt nieuwe risico’s met zich mee. Niet iedereen mag zomaar aan hybride en e-voertuigen sleutelen. Daar moet je speciaal voor opgeleid zijn. En sinds kort is er ook een e-certificaat: daarmee bewijs je dat je veilig kunt werken aan elektrische voertuigen. Wat houdt dit in en waarom is het belangrijk? In dit webinar staan we stil bij deze ontwikkelingen. We spreken met experts en vakgenoten en praten je in een uur helemaal bij!

Meld je hier aan!

Kom je er niet helemaal uit?

Geen probleem. Wij helpen je vinden wat je zoekt. Gebruik onze zoekfunctie eens of stel je vraag aan een van onze medewerkers!

Mis niets

Schrijf je in voor de OOMT nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van OOMT en de ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche.

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Wanneer je op 'Houd mij op de hoogte' klikt, ga je akkoord met onze privacy policy.