Zo geef je vakmensen de kans zichzelf te ontwikkelen - OOMT

Zo geef je vakmensen de kans zichzelf te ontwikkelen

Hugo Steeghs en Dave Baltissen namen drie jaar geleden de dagelijkse leiding van een tweewielerwinkel over. Hoewel alles op rolletjes loopt, besluiten ze zichzelf en hun team aan te melden voor de OOMT GastvrijheidsCheck. “Als alles goed gaat, wil je dat het goed blijft gaan.”

 Toch zijn ze erg benieuwd hoe iemand van buitenaf naar het bedrijf kijkt. “We hadden het gevoel dat we op het goede spoor zaten. Maar het kan nooit kwaad om dat door een onafhankelijke partij te laten toetsen.” Als erkend leerbedrijf had het bedrijf al contacten met OOMT.

Van de OOMT-bedrijfsadviseur krijgen de twee ondernemers een tip over de GastvrijheidsCheck en de workshop Escape Room. “Dat sloot goed aan bij onze plannen voor een onafhankelijke beoordeling, dus dat hebben we meteen gedaan .” De twee vestigingen van Theo Lommen Tweewielerspecialist krijgen in het diepste geheim bezoek van een OOMT mystery guest. “Dat was even spannend. Klopt ons voorgevoel? Gelukkig kregen de beide locaties een positieve beoordeling. Er waren weinig verbeterpunten. Geweldig om te horen!”

Kom je er niet helemaal uit?

Geen probleem. Wij helpen je vinden wat je zoekt. Gebruik onze zoekfunctie eens of stel je vraag aan een van onze medewerkers!

Mis niets

Schrijf je in voor de OOMT nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van OOMT en de ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche.

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Wanneer je op 'Houd mij op de hoogte' klikt, ga je akkoord met onze privacy policy.