Blijf jij verbonden met de toekomst? - OOMT

Blijf jij verbonden met de toekomst?

De werkplaats verandert. Diagnose op afstand, de connected car en OBD-dongels vragen om nieuwe apparatuur en nieuwe vakkennis. Voertuigen worden steeds slimmer. Gaan ze zichzelf repareren? Wordt de APK overbodig? Welke technieken kun je bij jou op de brug verwachten, en hoe zit het dan met OEM-data en toegang tot voertuigsystemen? Ben je straks eigenlijk nog wel autotechnicus of word je een ICT-specialist? En leer je deze nieuwe vakkennis al tijdens je opleiding? Vlogger Jelle van Passion for Power vraagt het technisch specialist Thijs van Grinsven (22) van AutoLab in Oss. De mening van Thijs’ leidinggevende Martijn van Ras is duidelijk: “De werkplaats heeft meer HBO’ers nodig”.

Connected voertuigen betekenen nogal wat voor technici. Maar ook voor salesmedewerkers. Hoe houd je de klant connected? Martijn van Ras (41), eigenaar van AutoLab in Oss, vertelt vlogger Jelle over zijn aanpak. Technisch specialist Thijs van Grinsven ziet een auto als opperste vorm van techniek.

Lees er alles over in de Booster online special over connected voertuigen 

Kom je er niet helemaal uit?

Geen probleem. Wij helpen je vinden wat je zoekt. Gebruik onze zoekfunctie eens of stel je vraag aan een van onze medewerkers!

Mis niets

Schrijf je in voor de OOMT nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van OOMT en de ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche.

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Wanneer je op 'Houd mij op de hoogte' klikt, ga je akkoord met onze privacy policy.