OOMT-coaching

Als leidinggevende ben je vaak degene die antwoorden moet hebben voor anderen. Maar zelf loop je ook wel eens ergens tegenaan. Bijvoorbeeld over het werven en behouden van technisch talent, hoe je mensen meekrijgt als je een nieuwe koers gaat varen of wat je moet doen als je een zieke medewerker hebt. Schakel kosteloos een OOMT-coach in en neem een voorsprong in de markt.

revisie-12

OOMT-coaching voor jou als leidinggevende

De coaches van OOMT kunnen je helpen bij het vinden van antwoorden op vragen als ‘Wat is de optimale samenstelling van mijn team?’, ‘Hoe houd ik mijn medewerkers gemotiveerd’ of ‘Hoe kom ik aan nieuw personeel?’. Maar ook met vragen over ziekte en veilig & gezond werken kan je bij hen terecht. Denk aan ‘Ik heb een zieke medewerker, wat moet ik doen?’, ‘Hoe voorkom ik dat mijn medewerkers ziek worden?’ of ‘Hoe regel ik in mijn bedrijf dat mensen veilig werken?’ Met al deze vragen kun je terecht bij de OOMT-coaches. Ze zijn gespecialiseerd in de mobiliteitsbranche. Het zijn praktijkgerichte, ervaren vakmensen die concrete adviezen geven. Zij gaan met jou of je team in gesprek over specifieke uitdagingen, geven inzicht in het talent van je medewerkers, houden een workshop, of brengen de ontwikkelmogelijkheden in kaart. Geen hoogdravende theorieën maar vooral praktische adviezen waarmee je snel resultaat boekt.

OOMT-coaching, is dat wat voor jou?

In onderstaande video vertellen medewerkers en werkgevers over hun vragen en leggen we uit hoe coaching bij OOMT werkt.

Doe de loopbaantest!

Heb jij als leidinggevende altijd grip op jouw team en weet jij wat er leeft bij jouw medewerkers? Weet jij heel duidelijk waar je met jouw bedrijf naar toe wilt en kun je dit ook overbrengen? Vragen waar de meeste leidinggevenden wel eens mee worstelen. Wil jij weten hoe jij ervoor staat? Doe de loopbaantest en ontvang tips!

 

EU-logo

Dit project is mede mogelijk gemaakt door het Europees Sociaal Fonds van de Europese Unie

image description

Kom je er niet helemaal uit?

Geen probleem. Wij helpen je vinden wat je zoekt. Gebruik onze zoekfunctie eens of stel je vraag aan een van onze medewerkers!

Bel ons!
image description

Directe informatie

Kom je er niet helemaal uit? Bel ons of probeer eens de zoekfunctie uit!

Contactinformatie

  • Telnr. 0800 0155
  • Email: servicedesk@oomt.nl

Zoekfunctie gebruiken

Zoekfunctie gebruiken

Mis niets

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche met de OOMT nieuwsbrief!
Voordat je vertrekt...

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche met de OOMT nieuwsbrief!