Adviseur werkgeverschap

Een goed team is goud waard. Maar hoe kom je aan gekwalificeerd personeel, hoe vergroot je de betrokkenheid van medewerkers en hoe zorg je ervoor dat medewerkers ook in de toekomst hun werk goed kunnen en willen blijven doen? Een adviseur werkgeverschap gaat met je in gesprek over deze vraagstukken. Adviseurs werkgeverschap geven jou inzichten in je rol als werkgever en adviseren je hoe jij deze rol goed kunt invullen. Schakel een adviseur werkgeverschap kosteloos in!

Bouwen aan werkgeverschap

In een gesprek met een adviseur werkgeverschap, gespecialiseerd in de mobiliteitsbranche, inventariseren we samen met jou hoe de stand van zaken is binnen jouw team. Zo komen we erachter wat er nodig is om jouw team nog beter te laten functioneren. Je krijgt advies over hoe je werkgeverszaken aan kunt pakken. Daarbij krijg je antwoorden op vragen als ‘Hoe zorg ik ervoor dat mijn medewerkers voor langere tijd van waarde blijven voor mijn bedrijf?’, ‘Hoe breng ik mijn team in beweging en laat ik het groeien?’ En ‘Hoe breng ik zaken zoals personeelsdossiers, groeiplannen en risico-inventarisatie op orde’. Een adviseur werkgeverschap begeleidt jou en je team bijvoorbeeld tijdens een workshop gericht op talentontwikkeling, samenwerking of gastvrijheid. Deze workshops zijn praktijkgericht en hebben een direct positief effect op de korte én lange termijn.

Contact

Meer weten of direct een afspraak maken? Neem contact op met onze Servicedesk via servicedesk@oomt.nl of tel. 0800-0155. De Servicedeskmedewerker brengt je dan in contact met een adviseur werkgeverschap.

image description

Kom je er niet helemaal uit?

Geen probleem. Wij helpen je vinden wat je zoekt. Gebruik onze zoekfunctie eens of stel je vraag aan een van onze medewerkers!

Bel ons!
image description

Directe informatie

Kom je er niet helemaal uit? Bel ons of probeer eens de zoekfunctie uit!

Contactinformatie

  • Telnr. 0800 0155
  • Email: servicedesk@oomt.nl

Zoekfunctie gebruiken

Zoekfunctie gebruiken

Mis niets

Schrijf je in voor de OOMT nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van OOMT en de ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche.
  • DD dash MM dash JJJJ
  • Wanneer je op 'Houd mij op de hoogte' klikt, ga je akkoord met onze privacy policy.

Bedankt, uw aanvraag wordt verwerkt
Voordat je vertrekt...

Schrijf je in voor de OOMT nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van OOMT en de ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche.

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Wanneer je op 'Houd mij op de hoogte' klikt, ga je akkoord met onze privacy policy.