Als leidinggevende weet jij als geen ander dat jouw team de sleutel is voor het succes van je bedrijf. Daarom is het belangrijk dat zij zich blijven ontwikkelen. Maar zelf loop je ook wel eens ergens tegen aan. Je wilt bijvoorbeeld weten hoe je goed sturing kunt geven aan je medewerkers. Of hoe je hen meekrijgt als je een nieuwe koers gaat varen.

Voor het team

Bij teamontwikkeling draait het erom hoe een team beter kan samenwerken, hoe ze gastvrijheid beter op de kaart kunnen zetten en gezamenlijk kunnen werken aan het inzetbaar blijven van het hele team. OOMT kan jou helpen bij de ontwikkeling van je team met concrete tools en bijeenkomsten.

Erkenning van vaardigheden speelt ook een grote rol. De basis voor de groei van je medewerkers begint namelijk bij het erkennen van wat zij al hebben geleerd in de praktijk, maar wat ze niet kunnen aantonen met een diploma. Hiermee krijg jij een goed beeld van het kennisniveau en de vaardigheden van je medewerkers en kan je op basis hiervan ontwikkeltrajecten voor medewerkers inrichten.

Of weet jij niet hoe je moet omgaan met alle verschillende generaties op de werkvloer? Neem dan een kijkje bij generatiemanagement.

Voor jou

Zelf kun je misschien ook wel wat hulp gebruiken. Als je een verandering wil doorvoeren bijvoorbeeld. Want hoe krijg je dan je team mee? Met goed leiderschap kun je het beste uit je team halen. Heb je hierbij hulp nodig? Maak dan eens een vrijblijvende afspraak met een OOMT-coach bij jou in de regio. OOMT-coaching is gratis voor mobiliteitsbedrijven die afdragen aan OOMT.

Hoe zorg je ervoor dat de klant gastvrijheid ervaart. Dat jouw team de klant als koning ziet? Ook hier kan OOMT bij helpen door een mysterybezoek en coachingsgesprek van een gastvrijheidscoach.