Blog Mystery Guest

Hoe gastvrij is de mobiliteitsbranche? Het antwoord op deze vraag komt van de mystery guest. In blogs en in Booster magazine lees je voorbeelden uit de praktijk en worden concrete tips gegeven.

Klant in zicht

Er zit een beetje magie in de eerste begroeting. Deze korte en schijnbaar onschuldige groet beïnvloedt de beleving en de ervaring van de klant. Het is zoveel meer dan een simpel woord. Het is oogcontact, een glimlach, een blik en bovenal is het de erkenning van de klant.

Je wordt gezien en je voelt je welkom en prettig in het bedrijf.

Het mooiste is dat het niets kost! Iedere medewerker kan het en iedere klant stelt het op prijs. Veel eenvoudiger kun je een klant niet voor je winnen. Of zie ik dit verkeerd? Vaker wel dan niet gebeurt het dat ik binnen loop en niet wordt begroet. Nu denk je wellicht dat er dan geen medewerkers aanwezig zijn bij de ingang of de medewerker aan de telefoon is achter de receptie. Niets is minder waar. Ze zijn er gewoon. Ze zien mij ook. En toch, toch krijg ik geen begroeting. Hierdoor staat het bedrijf direct op een achterstand, want ik voel me onprettig en niet welkom.

Zorg er dus voor dat iedere klant direct een vleugje magie krijgt uitgedeeld bij binnenkomst. Zoek oogcontact, glimlach en groet en ervaar de kracht van de begroeting!

Meld je aan

Weten hoe gastvrij jouw bedrijf is? Meld je aan voor de GastvrijheidsCheck.

Meld je aan!

image description

Kom je er niet helemaal uit?

Geen probleem. Wij helpen je vinden wat je zoekt. Gebruik onze zoekfunctie eens of stel je vraag aan een van onze medewerkers!

Bel ons!
image description

Directe informatie

Kom je er niet helemaal uit? Bel ons of probeer eens de zoekfunctie uit!

Contactinformatie

  • Telnr. 0800 0155
  • Email: servicedesk@oomt.nl

Zoekfunctie gebruiken

Zoekfunctie gebruiken

Mis niets

Schrijf je in voor de OOMT nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van OOMT en de ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche.
  • DD dash MM dash JJJJ
  • Wanneer je op 'Houd mij op de hoogte' klikt, ga je akkoord met onze privacy policy.

Bedankt, uw aanvraag wordt verwerkt
Voordat je vertrekt...

Schrijf je in voor de OOMT nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van OOMT en de ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche.

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Wanneer je op 'Houd mij op de hoogte' klikt, ga je akkoord met onze privacy policy.