Trainingen over arbo en veiligheid

We ondersteunen je graag in het trainen van je team omtrent de veiligheid. Daarmee voorkom je niet alleen een hoop ellende voor je medewerkers, je kunt er ook veel verzuimdagen mee besparen. Plan dus zeker de in-company trainingen in, en motiveer je team om de online trainingen te doen.

revisie-11

Trainingen in-company, online en op locatie

Er is een grote variëteit aan trainingen en workshops voor je. Zo is er een complete training-on-the-job ‘verminder fysieke klachten’ waarbij medewerkers wordt geleerd hoe ze het beste kunnen omgaan met fysieke belasting en waarbij ze handige tips en adviezen krijgen om beter met hun lichaam om te gaan. Ook is er een in-company training ‘de veilige werkplaats’ waarbij een arbodeskundige langskomt in je bedrijf en in 2,5 uur de belangrijkste arborisico’s van het bedrijf doorneemt met het gehele team.

Ook worden er gratis cursussen Preventiemedewerker ‘Basis’ en ‘Gevorderd’ georganiseerd. Dat is één dag, op locatie, speciaal voor de preventiemedewerker. De cursus ‘Basis’ is een opstartcursus voor iedereen die meer wil weten over gezond en veilig werken. De cursus ‘Gevorderd’ is bedoeld voor de wat meer ervaren preventiemedewerkers, arbo-coördinatoren, OR-leden, KAM-functionarissen of VGWM-commissieleden. Welke cursus je ook kiest: alle cursussen zijn praktisch en worden door vakgenoten hoog gewaardeerd (gemiddeld met een 8!).

En daarnaast hebben we ook online trainingen. Deze kunnen gewoon achter de computer, op de werkplek worden gedaan. Vaak ben je al binnen 20-30 minuten helemaal ‘bij’.

 

image description

Kom je er niet helemaal uit?

Geen probleem. Wij helpen je vinden wat je zoekt. Gebruik onze zoekfunctie eens of stel je vraag aan een van onze medewerkers!

Bel ons!
image description

Directe informatie

Kom je er niet helemaal uit? Bel ons of probeer eens de zoekfunctie uit!

Contactinformatie

  • Telnr. 0800 0155
  • Email: servicedesk@oomt.nl

Zoekfunctie gebruiken

Zoekfunctie gebruiken

Mis niets

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche met de OOMT nieuwsbrief!
Voordat je vertrekt...

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche met de OOMT nieuwsbrief!