Onverwoestbaar! Onverkoopbaar? - OOMT

Onverwoestbaar! Onverkoopbaar?

De Tesla Cybertruck is voorzien van ongekleurd plaatwerk en gepantserd glas (dat overigens brak tijdens de presentatie). Volgens Musk is het niet mogelijk krassen of deuken in het 3 mm dikke plaatwerk te krijgen. Er wordt namelijk een nieuw soort koud gerold roestvast staal gebruikt dat ze ook voor de Space X Starship-raketten gebruiken. Je kunt zelfs een machinegeweer op de Cybertuck legen zonder dat er ook maar één kogel binnendringt. Waarom? “Waarom niet”, aldus de Tesla-CEO. Het hoekige design heeft een reden. De Cybertruck is gemaakt van zulk extreem sterk rvs, dat het zeer moeilijk te vormen is. De matrijspersen kunnen de complexe ronde vormen niet aan. Lengte is 5,68 meter, breedte maar liefst 2,2. Of mensen ervoor in de rij staan? Niet echt: Tesla schrapt 10% van de banen wereldwijd onder meer vanwege de tegenvallende verkoopcijfers van de Cybertruck.

Bereik: 515 km
Bereik (+bereikvergroter): 705+ km.
Acceleratie: 0-100 km/u in 2,7 sec
Topsnelheid: 209 km/u
Trekgewicht: 4.990 kg
Aandrijving: 4 wheel 

Kom je er niet helemaal uit?

Geen probleem. Wij helpen je vinden wat je zoekt. Gebruik onze zoekfunctie eens of stel je vraag aan een van onze medewerkers!

Mis niets

Schrijf je in voor de OOMT nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van OOMT en de ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche.

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Wanneer je op 'Houd mij op de hoogte' klikt, ga je akkoord met onze privacy policy.