Booster magazine - OOMT

Booster magazine

Om bij te blijven en te groeien in de mobiliteitsbranche, maakt OOMT voor jou twee keer per jaar het bewaarexemplaar Booster magazine. Dit magazine biedt je inspiratie, binding met je vakgenoten en een bron van kennis en ervaring. Het staat vol trends en ontwikkelingen uit de branche en geeft informatie over jouw eigen ontwikkelingsmogelijkheden. Booster is hét magazine voor iedereen die mee wil gaan met de tijd en op de hoogte wil blijven in z’n vakgebied.

Booster Zomermagazine 2024

Wijkagent blijven of toch je droom achternagaan en fietstechnicus worden? Voor Afra de Boer geen moeilijke keuze. Over keuzes gesproken: wat zou jij doen als een ongemotiveerde, lusteloze jongen vraagt of hij stage mag lopen in jouw bedrijf? Ongemotiveerd is de 17-jarige Daniël in ieder geval niet: samen met zijn vader sleutelt hij al jaren aan de grootste oldtimer van Nederland. Dit en nog veel meer lees je in deze uitgave.

Booster editie 2024

Ga de uitdaging aan en beat boring! Leer nieuwe skills. Je werkt in de mobiliteitsbranche dus er zijn mogelijkheden genoeg. In de nieuwe editie van Booster magazine lees je er alles over. Maar ook over coureur Robin Frijns en zijn passie voor snelheid, waarom leermeester André onmisbaar is en hoe je een auto als legpuzzel in elkaar kunt zetten. Bekijk ook waarom techfanaat Richard Euro 5-katalysatoren in zijn MR2 wil. En wist je dat een autowrak 2 miljoen waard kan zijn? Dit en meer lees je in deze editie.

Booster Zomermagazine 2023

In de nieuwste Booster zie je de nieuwste e-voertuigen en vertellen je waarom leermeesters zo belangrijk zijn. Ben jij een adrenaline-junkie? Kijk dan hoe een afdaling op de ‘Mountain of hell’ eruit ziet. Op pagina 18 lees je de bijzondere uitvinding van slimme studenten. Kijk ook vooral hoe de mannen van 2CV Garage een eend elektrisch maken. Dit en meer lees je in deze editie. Enjoy!

Booster editie 2023

Work hard, play hard. Vier waaghalzen crossen in de modder. Anderen sleutelen liever aan hun bijzondere voertuig. Als je maar plezier hebt! Ook in je werk. Maar wat vindt jong talent eigenlijk van hun baan in de mobiliteitsbranche? Hoe kun je jongeren behouden? Dit en veel meer lees je in dit magazine.

Booster editie 2022

Deelvoertuigen, wat moet je ermee? Als we alles gaan delen, is dat dan een kans of bedreiging? En is waterstof nou echt de toekomst? Kun je een V8 in een Mini proppen? Dat en veel meer lees je in dit magazine.

Kom je er niet helemaal uit?

Geen probleem. Wij helpen je vinden wat je zoekt. Gebruik onze zoekfunctie eens of stel je vraag aan een van onze medewerkers!

Mis niets

Schrijf je in voor de OOMT nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van OOMT en de ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche.

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Wanneer je op 'Houd mij op de hoogte' klikt, ga je akkoord met onze privacy policy.